TARIEVEN EN KLEINE LETTERTJES

Het outsourcen van de afhandeling van uw bestellingen door EMAKERS is interessant vanaf een minimum van 25 bestellingen per dag, verspreid over beperkt aantal SKUs. Afhankelijk van het aantal bestellingen en de duur van de samenwerking rekenen wij u een klein maandelijks tarief op basis van het aantal unieke producten in ons magazijn (stock keeping units, SKUs) en een variabel tarief per bestelling en/of retour.

Als partner in e-commerce kiest EMAKERS voor langdurige samenwerkingen. Dit betekent onder meer dat wij vooraf investeren in de dingen die u niet ziet: werkinstructies, dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse managementrapportages of automatische meldingen wanneer er een herstockering zal moeten plaatsvinden.

EMAKERS kan werken volgens het zowel het FIFO (first in, first out) als LIFO (last in, first out) principe.

Verse- en diepvriesvoeding kunnen wij momenteel nog niet verzenden. EMAKERS beschikt niet over zogenaamde HACCP-gekeurde koelcellen en de nodige licenties van het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid.

E-COMMERCE FULFILMENT

Producenten denken traditioneel in pallets, terwijl e-commerce in de regel een verschuiving is naar (veel) pakketjes. Samen met de meest toonaangevende spelers op het gebied van e-commerce logistiek ontwikkelde EMAKERS daarom een oplossing voor hen die voldoet aan de verwachtingen van de digitale koper.

Lees verder

CROWDFUNDING,
FLASH SALES EN
ABONNEMENTSDIENSTEN

Specifieke commerciele acties kunnen logistieke pieken veroorzaken waarop uw dagelijkse bedrijfsvoering waarschijnlijk niet is ingericht. EMAKERS helpt producenten deze pieken op te vangen. Doordat u het verzendmoment meestal al ruimte tijd van te voren goed kan inschatten, liggen de kosten meestal ook lager dan wanneer u dat zelf zou doen.

Lees verder

E-COMMERCE RETOURSERVICE

Bij verkoop op afstand, ofwel verkoop via internet, heeft de consument wettelijk het recht de ontvangen producten retour te zenden. Deze retouren zijn zeer kostbaar voor de onderneming en kunnen bij producten zoals mode oplopen tot zo’n 20 procent van het totaalaantal bestelde artikelen. EMAKERS ontwikkelde daarom een specifieke e-commerce retourservice.

Lees verder

DE ONTVANGST VAN UW GOEDEREN

Voordat wij uw bestellingen pakje voor pakje zorgvuldig kunnen versturen is het essentieel dat uw goederen nauwkeurig worden ingeklaard.

Lees verder

EMAKERS helpt producenten met het behalen van hun e-commerce doelstellingen. We kunnen dit doen van A tot Z.

Wenst u een bezoek aan ons magazijn?