FULL-SERVICE E-COMMERCE EN DIGITALE MARKETING

De meeste tussenhandel - winkels, groothandels en distributeurs - zal op termijn verdwijnen. Via internet zijn producenten in staat om de eindklant rechtstreeks te bereiken en klanten - B2B en B2C - kopen steeds vaker direct van de producent.

EMAKERS is een full-service e-commerce agentschap dat u alle benodigde bouwblokken kan bieden voor de ontwikkeling en exploitatie van uw online verkoop en service. Het totaalaanbod van EMAKERS is specifiek afgestemd op de wensen en noden van makers en (merk) fabrikanten.

E-COMMERCE EXPERTS VOOR MANAGEMENT EN ADVIES

Een webshop is serious business. Zoals ieder ander verkoop- of servicekanaal dient u voor uw webwinkel een heldere visie en sluitend business plan te ontwikkelen.

Lees verder

DE WEBSHOP EN ANDERE KANALEN

Uiteraard is een webshop de hoeksteen van iedere onderneming die kiest voor e-commerce, maar naast de eigen webshop kan u bijvoorbeeld ook kiezen voor de verkoop via online marktplaatsen of dropshipping.

Lees verder

E-COMMERCE FULFILMENT

Bij directe verkoop van fabrikant aan de eindklant komt veel kijken, waaronder de noodzakelijke logistieke processen om een bestelling van A naar B te krijgen. Producenten denken traditioneel in pallets, terwijl e-commerce in de regel een verschuiving is naar (veel) pakketjes. Samen met de meest toonaangevende spelers op het gebied van e-commerce logistiek ontwikkelde EMAKERS daarom een oplossing voor hen die voldoet aan de verwachtingen van de digitale koper.

Lees verder

E-MAIL MARKETING

Door middel van e-mailmarketing bereikt u uw prospects en klanten rechtstreeks om hen beter aan u te binden of meer te verkopen.

Lees verder

ZOEKMACHINEMARKETING

Zoekmachines zijn voor de meeste e-commerce ondernemingen een belangrijke bron van nieuwe klanten. Wanneer uw aanbod voorkomt in de zoekresultaten, dan heeft u de mogelijkheid de gebruiker te converteren tot klant. Om uw aanbod prominent voor te laten komen, kan u de zoekmachine 'helpen' met de content die u aanbiedt en adverteren. Die combinatie is zoekmachinemarketing. EMAKERS helpt producenten met hun zoekmachineoptimalisatie (SEO), campagnes via Google Adwords en Bings Ads (SEA) en is voorbereid op trends zoals voice search

Lees verder

REVIEWS, INFLUENCERS EN AFFILIATE MARKETING

Influencers zijn de hype van het moment. De term influencer refereert meestal naar individuen met een hoog bereik binnen een specifieke gemeenschap (meestal community genoemd). Velen hebben dit bereik verworven met behulp van sociale media, soms in combinatie met een (eigen) blog of (Youtube) videokanaal.

Lees verder

EMAKERS helpt producenten met het behalen van hun digitale marketing doelstellingen.

Nieuwsgierig naar meer?