JOBSTUDENTEN MET EEN VLOTTE PEN EN GEVOEL VOOR TAAL

Je studeert (marketing)communicatie, Nederlands/Frans/Engels of journalistiek en wenst liever geld te verdienen met het schrijven van teksten dan het vullen van vakken?

Met regelmaat heeft EMAKERS projecten waarbij in enkele weken tijd veel commerciele productteksten geschreven moeten worden. We zoeken hiervoor studenten met gevoel van taal om een tandje bij te steken. Voor andere klanten schrijven we terugkerende e-mail nieuwsbrieven.

We zoeken I het bijzonder zelfstandige jobstudenten met:

  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • oog voor detail en kritisch op eigen werk;
  • creativiteit en een sterk inlevingsvermogen.

Tweetaligheid (Nederlands/Frans) en ervaring of echte interesse zijn een absolute pre. Verder vinden we het vooral belangrijk dat je van aanpakken houdt en een natuurlijk enthousiasme hebt.

Ons aanbod

We kunnen je een werkplek in regio Kortrijk aanbieden om de activiteiten uit te voeren. We bieden ook de flexibiliteit om delen van het werk thuis en in de avond te doen. Daarnaast bieden we uiteraard een goede cent.

Je bent blijven lezen?

Proficiat! Stuur ons eens je CV, een stuk tekst dat je zelf geschreven hebt en je beschikbaarheid. Je kan ons het beste bereiken via Stefan op stefan@emakers.be.

Over ons

EMAKERS is een full-service agentschap voor e-commerce en digitale bedrijfsvoering. Vrijwel ieder type verkoop- of serviceproject waarbij internet de hoofdrol speelt kunnen wij van A tot Z voor u uitvoeren. Lees ons verhaal ››

Copyright 2016 - 2018   EMAKERS