SHOPWARE: DE KRACHTIGSTE KEUZE VOOR FABRIKANTEN

Shopware-demo

Vanaf 125 euro per maand

EMAKERS biedt Shopware ook aan als aantrekkelijke abonnementsformule.

Shopware is de belangrijkste speler voor professionele e-commerce in Duitsland en is momenteel op weg om een gelijkwaardige positie in te nemen in andere Europese markten. Het Shopware platform kent zowel een gratis (open source) versie als verschillende commerciële versies. Volgens EMAKERS is Shopware een toekomstvaste keuze uniek in zijn gebruiksgemak, gebruikservaring, geavanceerde marketingfuncties, schaalbaarheid, technologische prestatie en betrouwbaarheid.

Shopware is de beste keuze voor merkfabrikanten die van plan zijn om hun e-commerce inspanningen in de toekomst significant uit te breiden. Meer dan 50.000 gevestigde ondernemingen maken vandaag de dag al gebruik van Shopware, waaronder een groot aantal fabrikanten variërend van L'Oreal tot Haribo.

Meer dan 2.000 plugins en integraties

Shopware is gebouwd op PHP 7 en omvat ook Elasticsearch en een open API die op maat aanpassingen en integraties mogelijk maakt. Teveel technologische jargon? Shopware is gebaseerd op state of the art technologie. Het gebruiksgemak stelt u in staat om u te concentreren op verkoop, in plaats van op de onderliggende technologie.

Shopware is volledig aanpasbaar en wordt ondersteund door een zeer grote community van ontwikkelaars en andere e-commerce professionals in Europa. Er zijn meer dan 2.000 gecertficeerde plugins beschikbaar voor Shopware. Door de installatie van een of meerdere van deze plugins kan u de gratis standaardfuncties eenvoudig uitbreiden, zelfs zonder kennis van programmeren.

De Shopware architectuur biedt bovendien naadloze integratie met andere bedrijfsprocessen en systemen, zoals die worden gebruikt voor Enterprise Resource Planning (ERP), Warehouse Management (WMS), Product Information Management (PIM) of Customer Relationship Management (CRM).

EMAKERS: de eerste Shopware Business Partner in Belgie

Shopware is van origine Duits en wordt inmiddels ondersteund door honderden e-commerce bureaus in Europa. EMAKERS was de eerste Shopware Business Partner in België. Wij ontwikkelen, beheren en ondersteunen Shopware voor bedrijven gevestigd in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Onze dienstverlening omvat onder meer: de ontwikkeling van nieuwe Shopware sites, de ontwikkeling van Shopware templates en plugins en de ontwikkeling van Shopware interfaces met software van derden, zoals ERP- of CRM-systemen. We zijn meestal in staat om nieuwe klanten een gratis migratie aan te bieden van Prestashop of Magento naar Shopware.

shopware_business_partner_204