ONS TEAM

E-commerce is digitaal, maar onmogelijk zonder een sterk team als drijvende kracht. EMAKERS combineert een ervaren managementteam en enkele senior freelancers met digital natives en enkele structurele nearshore partners.

OVER ONS

EMAKERS is een full-service agentschap voor e-commerce en digitale bedrijfsvoering. Vrijwel ieder type verkoop- of serviceproject waarbij internet de hoofdrol speelt kunnen wij van A tot Z voor u uitvoeren.

Lees ons verhaal

EMAKERS helpt producenten met het behalen van hun e-commerce doelstellingen. We kunnen dit doen van A tot Z.

Wenst u een bezoek aan ons magazijn?

STEFAN VERMEULEN, CEO
Stefan Vermeulen

Stefan (1978) werkt reeds meer dan 15 jaar in diverse (product) marketing- en communicatiefuncties in Nederland en België. Hij begon zijn loopbaan bij KPN, waar hij reeds rond de eeuwwisseling de verkoop- en service van zakelijke telefonie via internet heeft mede mogelijk gemaakt.Stefan startte EMAKERS in 2015 omdat hij observeerde dat veel makers en kleine (merk) fabrikanten de stap naar online verkoop nog niet hadden gemaakt – of door tegenvallende resultaten reeds hadden opgegeven.

Stefan geniet van zijn gezin, reizen, outdoor sport, een occasioneel glas wijn en chocola.

›› Mail Stefan op stefan@emakers.be
›› Stefan's LinkedIn profiel
›› Volg Stefan op Twitter
›› Bel Stefan op +32 473 91 90 62
 

XAVIER GERARD, CTO
Xavier-Gerard

Xavier (1980) heeft als IT-manager en consultant de meest complexe vraagstukken in de bank-, verzekerings- en de farmaceutische industrie opgelost. Als doorgewinterde projectmanager is hij een meester in de tijdige oplevering van projecten binnen de voorziene begroting. Als business analist functioneert Xavier als de meest waardevolle verbinding tussen klant- en technische teams.

Xavier heeft een passie voor startups en KMO's - juist het segment waarin EMAKERS actief is. Binnen het managementteam van EMAKERS, welke hij in de eerste helft van 2016 versterkt heeft, is Xavier dan ook de meest geschikte persoon om de commerciele wensen te vertalen naar een technologische oplossing.

Xavier is de trotse vader van twee dochters, brengt graag middagen door met zijn familie, houdt van humor en literatuur, alternatieve economie en sport met vrienden.

›› Mail Xavier op xavier@emakers.be
›› Xavier's LinkedIn profiel
›› Bel Xavier op +32 495 215 241

MICHIEL WOUTERS, COO
Michiel Wouters

Met een grote dosis goesting heeft Michiel (1978) reeds - succesvol - diverse ondernemingen gestart, waaronder enkele webshops. Deze webshops stelden hem in staat eigenhandig ruime kennis te vergaren in eMarketing-activiteiten zoals e-mail marketing en zoekmachine optimalisatie.

Via het Bryo-netwerk van VOKA hebben Michiel en Stefan in het voorjaar van 2016 gezamenlijk verschillende mogelijkheden onderzocht rondom de logistieke dienstverlening van webshops, waarna ze besloten hun samenwerking voort te zetten binnen EMAKERS.

Met een passie voor luchtvaart - hij is ballonvaarder - is Michiel bij mooi weer meestal in de lucht te vinden. In de schaarse vrije tijd geniet Michiel van zijn gezin, fietsen en reizen.

›› Mail Michiel op michiel@emakers.be
›› Michiel's LinkedIn profiel
›› Bel Michiel op +32 476 58 78 47