PARTNER IN E-COMMERCE VOOR (MERK) PRODUCENTEN

EMAKERS is een full-service e-commerce agentschap specifiek gericht op makers en (merk) fabrikanten. Veel producenten zijn er nog niet in geslaagd hun e-commerce activiteiten naar eigen tevredenheid uit te bouwen. Andere missen de boot omdat ze denken dat binnen hun productcategorie verkoop of service via internet niet opbrengt.

Groeikansen e-commerce voor makers en (merk) fabrikanten

Sinds het begin van de eeuw zijn grote producenten actief met de verkoop via een eigen webshop, webwinkels van derden, online marktplaatsen en sites met productvergelijkingen. Het e-commerce landschap is daarna in hoog tempo ontwikkeld. Vandaag bieden verkoopknoppen (in internetzoekmachines en social media), de pre-verkoop via crowdfunding en dagaanbiedingen (flash verkoop) ook kansen voor online succes. De toekomst wordt tevens steeds mobieler, gedreven door de doorbraak van de smartphone.

Klanten kopen steeds vaker direct van de producent, B2C of B2B. De meeste tussenhandel – de winkel, groothandel en distributeur – zal op termijn verdwijnen. Via internet zijn producenten eenvoudig in staat om de eindklant (privé of zakelijk) rechtstreeks te bereiken.

Download de leaflet “E-commerce voor fabrikanten” en lees over de mogelijkheden van e-commerce voor uw bedrijf.

Full-service e-commerce

Producenten hebben traditioneel weinig ervaring met de directe verkoop aan de consument of zakelijke klant. Kleine en middelgrote ondernemingen hebben daarnaast meestal te weinig kennis om te concurreren met internetgiganten of grote producenten.

EMAKERS helpt makers en kleine (merk) fabrikanten met een totaalaanbod van e-commerce diensten. Wij zijn in staat u alle bouwblokken te bieden die noodzakelijk zijn voor de ontwikkeling en exploitatie van uw online verkoop en service:

  • Strategie en Management, bijvoorbeeld: website analyses, e-commerce workshops of een (parttime) e-commerce manager op uw locatie;
  • Ontwerp en Ontwikkeling, bijvoorbeeld: de productie van tekst en beeld en de nodige technologische ontwikkeling;
  • Marketing en Verkoop, bijvoorbeeld: het aantrekken van bezoekers middels online marketing, de optimalisatie van verkoopconversie, of het management van uw externe internetkanalen;
  • Logistiek en Service, bijvoorbeeld: bezorging, retours en beantwoording van binnengekomen vragen.

Door middel van ons totaalaanbod en one-stop-shop benadering kunnen wij voor u de gehele keten integraal aanpakken. Wij noemen dit full-service e-commerce, ofwel e-commerce van A tot Z.

Over ons

EMAKERS is een full-service agentschap voor e-commerce en digitale bedrijfsvoering. Vrijwel ieder type verkoop- of serviceproject waarbij internet de hoofdrol speelt kunnen wij van A tot Z voor u uitvoeren. Lees ons verhaal ››

Copyright 2016 - 2018   EMAKERS