UNBOXING : UX IN E-COMMERCE

Op donderdag 29 maart organiseren fulfilment partner DistriMedia en EMAKERS een seminar rondom klantervaring in e-commerce.

Gedreven door de steeds scherpere proposities van wereldwijde e-commerce giganten, blijft de verwachting van zowel de consument als de zakelijke klant alsmaar toenemen. Enerzijds is de bezorging van de bestelde artikelen vaak het enige fysieke klantcontact met zogenaamde digital native brands en zeer bepalend of er terug wordt gekocht. Anderzijds verwachten klanten een omnichannel-klantervaring wanneer het een aanbieder betreft waarmee ze ook via andere kanalen contact hebben.

Een van de grootste uitdagingen voor e-commerce spelers is daarom het aanbieden van een consistente customer experience. DistriMedia en EMAKERS hebben als doel om de dienstverlening die normaal gezien alleen voor de gekende e-commerce giganten mogelijk is, ook bereikbaar te maken voor middelgrote spelers. We nodigen u daarom van harte uit voor een reeks evenementen, met klantervaring als eerste thema.


Unboxing evenement DistriMedia - EMAKERS

Donderdag 29 maart 2018, DistriMedia, Tielt

14:00 - 14:30:Ontvangst

14:30 - 15:00:David Geerts, Research Manager mintlab (KU Leuven)

15:00 - 15:20:Michiel Van Hove, CEO Fils et Papa

15:20 - 15:40:Deze spreker wordt binnenkort bekend gemaakt

15:40 - 16:00:Deze spreker wordt binnenkort bekend gemaakt

16:00 - 16:20:Jean-Noël Delaunois, Commerciëel directeur Michelin Belux

16:20 - 16:40: Verras uw klant! Speel in op de uitpakervaring
Frank de Wulf, CEO DistriMedia

16:40 - 17:00:Nieuwe klantervaringen: gemak is het toverwoord
Stefan Vermeulen, CEO EMAKERS

17:00 - 18:00:Networking drink en rondleiding DistriMedia voor geinteresseerden

Het evenement UNBOXING: UX IN E-COMMERCE richt zich op ondernemers, directie en e-commerce managers. Deelname aan het evenement is gratis voor (aankomende) uitbaters van een webshop. Aanbieders van e-commerce oplossingen zijn ook welkom, maar hen wordt een kleine bijdrage van EUR 125 en communicatieinspanning gevraagd.

Het evenement zal plaatsvinden bij DistriMedia. U bent daar welkom vanaf 14:00 uur. U vindt DistriMedia op de Meulebeeksesteenweg 20 te Tielt.

Dit evenement wordt u aangeboden door:


Logo DistriMedia     Logo EMAKERS


Voor meer informatie over dit evenement kan u contact opnemen met:

Stefan Vermeulen
Zaakvoerder EMAKERS
+32 473 91 90 62 / stefan@emakers.be

GRATIS DEELNAME VOOR WEBSHOPS

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.)

  • Aanbieders van e-commerce oplossingen zijn ook welkom op dit evenement, maar worden een bijdrage van EUR 125 gevraagd.